COL·LABOREM PER
FOMENTAR LA LECTURA

AL TEU MUNICIPI
Al Gironès Llegim
facebook      twitter      tel.      email.
COL·LABOREM PER FOMENTAR LA LECTURA AL TEU MUNICIPI
Al Gironès Llegim
facebook   twitter   tel.   email
Redimim-nos

REDIMIM-NOS a càrrec de l’Associació La Intempèrie

Espectacle de relats dramatitzats sobre la família, l’amor i l’amistat a través dels detalls de la vida quotidiana.

 

Redimim-nos és un espectacle de (molt) petit format on s’escenifiquen i es personifiquen els relats de la periodista i escriptora Mar Camps mitjançant una posada en escena on s’intenta
posar veu, cara i emoció a les paraules, al text, a les històries i a les vivències escrites per l’autora.
A partir d’aquests fragments literaris ens apropem des de la senzillesa i la sensibilitat a la seva – i la nostra, i la de totes – vida quotidiana a través d’un llenguatge escènic.
Les actrius doten de vida els conceptes de Mar Camps, interpel·len al públic i el miren de forma directe, sense maquillatges ni filtres, constituint una relació propera i íntima amb l’espectador, de tu a tu.

Treure’s o no els mitjons abans d’anar a dormir, passejar pels carrers de Girona per Temps de Flors, creuar-te amb un desconegut, escoltar a la mare parlant d’un llibre o pujar al metro.
Tan concretes – i alhora comunes i compartides – com aquestes, són les premisses de les que parteix la Mar en els seus relats i que ens porten a pensar en l’amor, la rutina, el pas del temps o la família.
Des de la proximitat de les seves paraules, l’autora ens porta a indrets coneguts per a escodrinyar-ne els racons amagats.
És de la senzillesa dels seus textos des d’on partirem per a donar cos i veu a aquestes anècdotes i crear l’espai per a compartir pensaments tan íntims i universals com els primers records d’infància o la por que ens fa la mort.

Data

març 20 2021

Hora

20:00

Preu

Gratuït

Etiquetes

Representació teatral

Lloc

Centre Polivalent La Torrentera
Aiguaviva
Categoria

Organitzador

Ajuntament d'Aiguaviva
Moltes de les activitats programades han estat suspeses o ajornades.
 Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el municipi organitzador.
close-link