COL·LABOREM PER
FOMENTAR LA LECTURA

AL TEU MUNICIPI
Al Gironès Llegim
instagram      facebook      twitter      tel.      email.
COL·LABOREM PER FOMENTAR LA LECTURA AL TEU MUNICIPI
Al Gironès Llegim
facebook   twitter   tel.   email

LA VIDA SECRETA DE TENNESSEE WILLIAMS amb Martí Peraferrer

Tennessee Williams entra en una petita sala de conferències de la Universitat Yale a principis dels anys 80. La seva trajectòria d’autor teatral ja està en decadència. S’acosta el final de la seva producció escènica i també de la seva vida. El públic jove assistent a la trobada es mostra molt apàtic davant la presència d’un dels dramaturgs nord-americans més importants del segle XX. Només un gos que acompanya a un dels estudiants sembla parar l’orella amb molta atenció. Quan acaba la xerrada, un estudiant li pregunta si és cert que la seva carrera teatral ja està acabada. Ell, sense immutar-se i amb un somriure als llavis, contesta: “Miri, això li pregunta al gos”. Amb aquesta anècdota comença l’espectacle i és el resum perfecte per explicar quina va ser l’actitud personal d’aquest home de teatre tan especial, polèmic i controvertit.

En Martí Peraferrer, és actor de teatre professional, director i dramaturg i presenta aquest monòleg sobre la vida de Tennessee Williams, dirigit per Francesc Cerro. És un espectacle d’èxit que porta més de 400 representacions i ha estat presentat tant a Catalunya com a l’Estat Espanyol (Madrid, Saragossa, Ciudad Real i València) i també a l’Amèrica Llatina (Mèxic, Argentina, Uruguai, Colòmbia, Cuba i Xile).

Aquest monòleg vol aproximar-se encara més al públic i planteja una versió de petit format on la proximitat i la comunicació amb el públic és molt més intensa. Les emocions i els sentiments del dramaturg nord-americà Tennessee Williams se’ns enganxen a la pell d’una manera molt més compromesa i on l’actor i l’espectador no es poden escapar d’establir un vincle de sensacions i impressions inoblidables.

Aquest monòleg teatral no deixa indiferent l’espectador, que s’endinsa en la gran muntanya russa d’emocions que va ser la vida d’aquest genial, reconegut i maltractat autor teatral. L’obra ha rebut una gran quantitat de bones crítiques arreu dels escenaris que ha trepitjat i ara vol anar més enllà, experimentant en el camp de la proximitat, del compromís amb el públic i del que s’anomena teatre de butxaca.

 

Dramatúrgia i actor: Martí Peraferrer

Direcció: Francesc Cerro-Ferran

Producció: Teatre Blau

Durada de l’espectacle: 1 h i 30 minuts

Data

abr. 17 2021
Expired!

Hora

20:00

Etiquetes

Representació teatral

Lloc

Centre Polivalent La Torrentera
Aiguaviva
Categoria

Organitzador

Ajuntament d'Aiguaviva

Deixa un comentari